HRI Loves Developers -tapahtumat

HRI järjestää 4-5 kertaa vuodessa HRI Loves Developers -tapahtumia. Tapahtumat ovat julkisia ja kaikille avoimia. Koronavuodesta 2020 alkaen tapahtumat on järjestetty pääosin etänä Teamsissa. Valtaosasta etätapahtumista on tehty yhteenvedon lisäksi myös tallenne.

Jokaisessa tapahtumassa on jokin teema, ja tapahtumassa on esillä teemaan liittyviä avoimia datoja sekä niiden hyödyntämisesimerkkejä. Lisäksi tapahtumissa on mahdollista käydä keskustelua. Viime vuosina tapahtumia on järjestetty mm. tekoälystä, talvikunnossapidosta, ilmastonmuutokseen sopeutumisesta sekä digitalisesta kaksosesta.

Tulevista tapahtumista löytyy tietoa HRI:n sivujen lisäksi HRI:n some-kanavista sekä uutiskirjeestä.

Otamme mieluusti vastaan toiveita ja ideoita tapahtumien teemoista. Tapahtuma on mahdollista järjestää myös vasta suunnitteilla olevan data-avauksen teemoista ja tapahtumassa voidaan kerätä palautetta ja ideoita datasta kiinnostuneilta.

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Kaikista vuosien varrella pidetyistä tapahtumista on kirjoitettu yhteenveto. Yhteenvedon yhteydessä on myös esitysmateriaalit. Vuodesta 2020 eteenpäin lähes kaikista tapahtumista on tehty myös tekstitetty tallenne. Linkki tallenteeseen löytyy yhteenvedosta.

2024

2023

2022

2021

2020

Vuonna 2020 koronapandemian myötä tapahtumat siirtyivät etänä Teamsissa järjestettäviksi. Tapahtumista alettiin tehdä tallenteita.

2019

2018

2017

2016

Vuonna 2016 kehittäjätapaamisiksi kutsuttuja tapahtumia järjestettiin noin kahden viikon välein Avoimen datan avoin konttori -nimellä. Noin puolessa tapaamisista aihe oli vapaa – HRI-tiimin kanssa saattoi tuolloin tulla vapaamuotoisesti vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan omista projekteistaan. Alla on vain teemallisten tapaamisten tiedot.