Rajapinta pääkaupunkiseudun kansalais- ja työväenopistojen kurssitietoihin

Ilmonet.fi on pääkaupunkiseudun kaupunkien kansalais- ja työväenopistojen (Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto) yhteinen palvelu, jonka kautta mm. löytyy tiedot kaikista opistojen järjestämistä kursseista, luennoista ja tapahtumista. Sivuston kautta voi myös ilmoittautua kursseille.

Ilmonetin rajapinnan kautta opistojen kurssitiedot on saatavissa XML- tai JSON-muodossa. Rajapinta käyttää REST-arkkitehtuuria. Kyselyjen tekemiseen tarvitaan API-avain.

Tarkemmat tekniset tiedot, esimerkkikyselyjä sekä ohjeet API-avaimen hakemiseen: https://api.ilmonet.fi/pksilmoapix/v1/docs

Data och resurser

Mer information

Administratör Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Työväenopisto
Administratörens webbplats https://www.hel.fi/sto/fi
Källa Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto
Publicerad 28.05.2021
Uppdateringsfrekvens
Länkar med ytterligare information
  1. https://ilmonet.fi/
Grupper
Datainsamlingar
Områden
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Rajapinta pääkaupunkiseudun kansalais- ja työväenopistojen kurssitietoihin. The maintainer of the dataset is Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Työväenopisto and the original author is Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 18.06.2021 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus