Rajapinta pääkaupunkiseudun kansalais- ja työväenopistojen kurssitietoihin

Ilmonet.fi on pääkaupunkiseudun kaupunkien kansalais- ja työväenopistojen (Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto) yhteinen palvelu, jonka kautta mm. löytyy tiedot kaikista opistojen järjestämistä kursseista, luennoista ja tapahtumista. Sivuston kautta voi myös ilmoittautua kursseille.

Ilmonetin rajapinnan kautta opistojen kurssitiedot on saatavissa XML- tai JSON-muodossa. Rajapinta käyttää REST-arkkitehtuuria. Kyselyjen tekemiseen tarvitaan API-avain.

Tarkemmat tekniset tiedot, esimerkkikyselyjä sekä ohjeet API-avaimen hakemiseen: https://api.ilmonet.fi/pksilmoapix/v1/docs

Data and Resources

Additional information

Administrator Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Työväenopisto
Administrator's webpage https://www.hel.fi/sto/fi
Source Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto
Published 28.05.2021
Update frequency
More information
  1. https://ilmonet.fi/
Categories
Collections
Geographical coverage
Licence Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Source: Rajapinta pääkaupunkiseudun kansalais- ja työväenopistojen kurssitietoihin. The maintainer of the dataset is Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Työväenopisto and the original author is Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 28.09.2021 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licence

Creative Commons Attribution 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus