Rajapinta pääkaupunkiseudun kansalais- ja työväenopistojen kurssitietoihin

Ilmonet.fi on pääkaupunkiseudun kaupunkien kansalais- ja työväenopistojen (Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto) yhteinen palvelu, jonka kautta mm. löytyy tiedot kaikista opistojen järjestämistä kursseista, luennoista ja tapahtumista. Sivuston kautta voi myös ilmoittautua kursseille.

Ilmonetin rajapinnan kautta opistojen kurssitiedot on saatavissa XML- tai JSON-muodossa. Rajapinta käyttää REST-arkkitehtuuria. Kyselyjen tekemiseen tarvitaan API-avain.

Tarkemmat tekniset tiedot, esimerkkikyselyjä sekä ohjeet API-avaimen hakemiseen: https://api.ilmonet.fi/pksilmoapix/v1/docs

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Työväenopisto
Ylläpitäjän verkkosivusto https://www.hel.fi/sto/fi
Lähde Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto
Julkaistu 28.05.2021
Päivitystiheys
Lisätietoja
  1. https://ilmonet.fi/
Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Rajapinta pääkaupunkiseudun kansalais- ja työväenopistojen kurssitietoihin. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Työväenopisto ja alkuperäinen tekijä Helsingin työväenopisto, Helsingfors arbis, Espoon työväenopisto, Esbo arbis ja Vantaan aikuisopisto. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 05.12.2022 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus