Pääkaupunkiseudun väestöennuste alueittain

Pääkaupunkiseudun väkiluku iän mukaan alueittain 31.12. ja väestöennuste tuleville vuosille. Vuosien 2019-2034 ennusteeseen asti väkiluvun tilastointipäivämäärä oli 1.1.

Helsingin, Espoon ja Vantaan väestöennusteet ovat kaupunkien itsensä laatimat. Kauniaisten ennuste on Tilastokeskuksen laatima.

Aineisto sisältää alueet, joilla on vähintään 100 asukasta. Mikäli alueella asuu vähemmän kuin 100 asukasta, tiedot on salattu (solun arvona kaksi pistettä). Jos tällaisia alueita on tilastoalueella vain yksi, alueen väestö on laskettu yhteen naapurialueen kanssa.

Jos solun arvona on yksi piste, tarkoittaa se sitä että kyseessä olevaa aluetta ei ole ollut mukana piirijakojärjestelmässä kyseisenä tarkasteluvuonna.

Data och resurser

Mer information

Administratör Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitutkimus ja -tilastot
Administratörens webbplats http://www.hel.fi/kaupunkitieto
Källa Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitutkimus ja -tilastot, Espoon kaupungin kehittämis- ja tutkimusyksikkö, Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö, Tilastokeskus
Publicerad 24.08.2011
Uppdaterad 06.10.2021
Uppdateringsfrekvens
Grupper
Datainsamlingar
Taggar
Områden
Tidsserien börjar 2000
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Pääkaupunkiseudun väestöennuste alueittain. The maintainer of the dataset is Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitutkimus ja -tilastot and the original author is Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitutkimus ja -tilastot, Espoon kaupungin kehittämis- ja tutkimusyksikkö, Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö, Tilastokeskus. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 24.10.2021 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus