Pääkaupunkiseudun väestöennuste alueittain

Pääkaupunkiseudun väkiluku iän mukaan alueittain 31.12. ja väestöennuste tuleville vuosille. Vuosien 2019-2034 ennusteeseen asti väkiluvun tilastointipäivämäärä oli 1.1.

Helsingin, Espoon ja Vantaan väestöennusteet ovat kaupunkien itsensä laatimat. Kauniaisten ennuste on Tilastokeskuksen laatima.

Aineisto sisältää alueet, joilla on vähintään 100 asukasta. Mikäli alueella asuu vähemmän kuin 100 asukasta, tiedot on salattu (solun arvona kaksi pistettä). Jos tällaisia alueita on tilastoalueella vain yksi, alueen väestö on laskettu yhteen naapurialueen kanssa.

Jos solun arvona on yksi piste, tarkoittaa se sitä että kyseessä olevaa aluetta ei ole ollut mukana piirijakojärjestelmässä kyseisenä tarkasteluvuonna.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitieto
Ylläpitäjän verkkosivusto https://www.hel.fi/kaupunkitieto
Lähde Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitutkimus ja -tilastot, Espoon kaupungin kehittämis- ja tutkimusyksikkö, Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö, Tilastokeskus
Julkaistu 24.08.2011
Päivitetty 06.03.2023
Päivitystiheys
Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alueet
Aikasarja alkaa 2000
Aikasarja päättyy 2036
Aikasarjan tarkkuus
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Pääkaupunkiseudun väestöennuste alueittain. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitieto ja alkuperäinen tekijä Helsingin kaupunginkanslia / Kaupunkitutkimus ja -tilastot, Espoon kaupungin kehittämis- ja tutkimusyksikkö, Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 24.02.2024 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.
comments powered by Disqus