Helsingin kaupungin ympäristöraportti

Helsingin kaupungin ympäristöraportti on kaupunkikonsernin yhteinen raportti, jossa kuvataan kaupungin ympäristötavoitteiden toteutumista ja toiminnan vaikutuksia ympäristöön. Ympäristöraportin tiedot raportoidaan vuosittain kaupunginvaltuustolle päätöksenteon tueksi. Ympäristöraportti on myös Helsingin kaupungin ympäristöpolitiikan seurantaraportti. Ympäristöraportti löytyy osoitteesta julkaisut.hel.fi.

Kaupunkiympäristön toimialan ympäristöasioiden hallinnan tiimin kokoamaan ja toimittamaan raporttiin ovat tuottaneet tietoja kaikki kaupungin neljä toimialaa, viisi liikelaitosta, kaupunginkanslia ja tarkastusvirasto. Kaupunkikonserniin kuuluu myös yhteensä 77 säätiötä ja tytäryhteisöä, joista yhteensä 60 toimitti tietoja ympäristöraporttiin.

Tiedot päivitetään raportoitavan vuoden tietojen osalta seuraavan vuoden syyskuussa.

Data och resurser

Mer information

Förvaltare Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut
Källa Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset
Publicerad 20.05.2015
Uppdaterad 11.09.2023
Uppdateringsfrekvens
Kategorier
Områden
Tidsserien börjar 2014
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Helsingin kaupungin ympäristöraportti. The maintainer of the dataset is Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut and the original author is Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 2023-12-03 21:40:03.240845 under the license Creative Commons Attribution 4.0.
comments powered by Disqus