Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Helsingin kaupungin ympäristöraportti

Helsingin kaupungin ympäristöraportti on kaupunkikonsernin yhteinen raportti, jossa kuvataan kaupungin ympäristötavoitteiden toteutumista ja toiminnan vaikutuksia ympäristöön. Ympäristöraportin tiedot raportoidaan vuosittain kaupunginvaltuustolle päätöksenteon tueksi. Ympäristöraportin taustaraportti ja hallintokuntien tuottamat aineistot täydentävät ympäristöraporttia. Koko aineisto löytyy osoitteesta http://www.hel.fi/ymparistoraportti

Ympäristöraportti on myös Helsingin kaupungin ympäristöpolitiikan seurantaraportti. Kaupungin ympäristöpolitiikassa asetetaan tavoitteita ympäristönsuojelun eri osa-alueille. Ympäristöpolitiikka löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta http://www.hel.fi/ymparistopolitiikka mutta keskeiset tavoitteet on esitetty ympäristöraportissa.

Ympäristökeskuksen kokoamaan ja toimittamaan raporttiin ovat tuottaneet tietoja kaikki kaupungin 29 virastoa ja kuusi liikelaitosta, joista vuoden alusta on yhtiöitetty Helsingin Energia (nyk. Helen Oy), Helsingin Satama ja osa Palmiasta (nyk. Helsingin kaupungin palvelut Oy). Kaupunkikonserniin kuuluu myös 11 säätiötä ja 72 tytäryhteisöä, joista yhteensä 67 toimitti ympäristötietoja ympäristöraporttiin.

Tiedot päivitetään jatkossa raportoitavan vuoden tietojen osalta seuraavan vuoden toukokuussa.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Avainsanat
Alue
Lähde Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset
Ylläpitäjä Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut
Ylläpitäjän verkkosivusto http://www.hel.fi/ymparistoraportti
Julkaistu 20.05.2015
Päivitetty 12.06.2018
Päivitystiheys
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Helsingin kaupungin ympäristöraportti. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut ja alkuperäinen tekijä Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 21.04.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(1)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus