Aineisto sisältää asukkaiden näkemyksiä Vantaan kaupungin tulevaisuudesta. Aineisto on koottu verkkokyselyn kautta keväällä 2017. Kyselyaineisto käsittelee asukkaiden tulevaisuuden toiveita sekä näkemyksiä eri tulevaisuusilmiöiden toivottavuudesta. Kyselyn aiheita ovat asuminen, työ, liikkuminen, ympäristö, palvelut, vapaa-aika sekä yhteiskunta.

Numeerisen aineiston ikämuuttuja on jälkikäteen ryhmitelty. Vantaalla asuvien nykyinen asuinpaikka on korjattu vastaamaan suuraluetta niissä tapauksissa, joissa vastaus on ilmoitettu sanallisesti vaihtoehdolla ”muu, mikä”. Avovastaukset on sijoitettu erilliseen tiedostoon ilman taustatietoja, tyhjät rivit on poistettu ja rivien järjestystä on sekoitettu. Lisäksi joitain avovastauksia on poistettu epäasiallisen kielenkäytön vuoksi.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Vantaan kaupunki / Kaupunkirakenne ja ympäristö
Ylläpitäjän verkkosivusto https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus
Julkaistu 17.08.2017
Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Vantaan tulevaisuuskysely 2017. Aineiston ylläpitäjä on Vantaan kaupunki / Kaupunkirakenne ja ympäristö. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 2023-12-06 16:43:52.399386 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.
comments powered by Disqus