Vastaa vuoden 2022 HRI:n käyttäjäkyselyyn

Hyödynnätkö pääkaupunkiseudun avointa dataa työssäsi tai harrastusprojektissasi? Tai hyödyntäisitkö dataa, jos sitä olisi saatavilla tiettyyn teemaan liittyen tai eri formaatissa? Nyt on tilaisuutesi antaa palautetta ja osallistua samalla HRI-sateenvarjojen ja -kangaskassien arvontaan.

Kyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille!

Olemme HRI:ssä tehneet kahtena edeltävänä vuotena käyttäjillemme kyselyn, jolla pyritään selvittämään, mihin kaikkeen avointa dataa on hyödynnetty ja miten dataa voisi jatkossa hyödyntää entistä helpommin. Vastauksista saatu palaute on ollut arvokasta. Tämän takia kaipaamme mielipidettäsi myös tänä vuonna.

Kysely HRI:ssa julkaistujen avoimien datojen hyödyntämisestä oli vastattavissa 28.2.2022 asti. Vastaaminen vie arviolta enintään viisi minuuttia.

Valokuva HRI-sateenvarjosta.
Käyttäjäkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan HRI-kangaskassi sekä -sateenvarjo.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan HRI-kangaskasseja sekä upeita HRI-sateenvarjoja, joissa on niin ikään hyödynnetty avointa dataa, pääkaupunkiseudun ilmakuvaa. Arvonnan suorittamista varten vastaajilta kerätään sähköpostiosoitteet, mutta kyselyyn voi vastata myös anonyymisti ilman arvontaan osallistumista. Kyselyn yhteenveto julkaistaan hri.fi:ssa kevään 2022 aikana.

Aikaisempien kyselyiden tuloksiin voit tutustua täällä: vuoden 2021 kyselyn vastaukset ja vuoden 2020 kyselyn vastaukset.

Mahdolliset kyselyyn liittyvät tiedustelut voi esittää tämän artikkelin kommenttiosiossa tai sähköpostitse HRI-palvelulle (hri[at]hel.fi).