Raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla

Aineisto sisältää raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla. Yhteensä pysäköintipaikkoja raskaille ajoneuvoille on noin 300. Raskaan liikenteen pysäköintialueet sijaitsevat pääsääntöisesti yleisillä pysäköintialueilla tai katualueilla.

Pysäköintialueiden lisäksi aineistossa esitetään ne kadunvarret, joilla raskaiden ajoneuvojen pysäköiminen on erikseen sallittua tai kiellettyä. Niillä kadunvarsilla, joilla pelkästään raskaiden ajoneuvojen pysäköinti on erikseen kielletty, voi yleensä pysäköidä muita ajoneuvoja. Jotkin kadunvarret puolestaan ovat tarkoitettu nimenomaan raskaille ajoneuvoille, ja henkilöautojen ja pakettiautojen pysäköinti näille alueille on kielletty lisäkilvellä.

Pysäköinti raskaalle liikenteelle tarkoitetuilla alueilla on yleensä sallittu kuorma- ja linja-autoille tai edellä mainittujen lisäksi henkilöautoille. Tapauskohtaisesti pysäköintipaikkoja on myös pakettiautoille, raskaiden ajoneuvojen perävaunuille ja matkailuajoneuvoille. Muutamassa tapauksessa ajoneuvolajeja ei ole rajoitettu.

Aineisto on epätäydellinen etenkin Länsi-Vantaan osalta.

Data och resurser

Mer information

Administratör Vantaan kaupunki / Kadut ja puistot
Publicerad 02.03.2017
Uppdaterad 08.04.2021
Grupper
Områden
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla. The maintainer of the dataset is Vantaan kaupunki / Kadut ja puistot. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 25.06.2022 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus