Raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla

Aineisto sisältää raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla. Yhteensä pysäköintipaikkoja raskaille ajoneuvoille on noin 300. Raskaan liikenteen pysäköintialueet sijaitsevat pääsääntöisesti yleisillä pysäköintialueilla tai katualueilla.

Pysäköintialueiden lisäksi aineistossa esitetään ne kadunvarret, joilla raskaiden ajoneuvojen pysäköiminen on erikseen sallittua tai kiellettyä. Niillä kadunvarsilla, joilla pelkästään raskaiden ajoneuvojen pysäköinti on erikseen kielletty, voi yleensä pysäköidä muita ajoneuvoja. Jotkin kadunvarret puolestaan ovat tarkoitettu nimenomaan raskaille ajoneuvoille, ja henkilöautojen ja pakettiautojen pysäköinti näille alueille on kielletty lisäkilvellä.

Pysäköinti raskaalle liikenteelle tarkoitetuilla alueilla on yleensä sallittu kuorma- ja linja-autoille tai edellä mainittujen lisäksi henkilöautoille. Tapauskohtaisesti pysäköintipaikkoja on myös pakettiautoille, raskaiden ajoneuvojen perävaunuille ja matkailuajoneuvoille. Muutamassa tapauksessa ajoneuvolajeja ei ole rajoitettu.

Aineisto on epätäydellinen etenkin Länsi-Vantaan osalta.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Vantaan kaupunki / Kadut ja puistot
Julkaistu 02.03.2017
Päivitetty 08.04.2021
Kategoriat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Raskaiden ajoneuvojen pysäköintialueet Vantaalla. Aineiston ylläpitäjä on Vantaan kaupunki / Kadut ja puistot. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 25.05.2022 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus