Helsingin ulkoliikuntapaikkojen laitteiden käyttöasteet

Aineisto sisältää Hietaniemen ulkokuntosalin kahdeksan laitteen käyttöasteen vuoden 2020 keväästä (24.4.) alkaen. Muutaman muun ulkokuntosalin laitteiden käyttöasteita mitataan myös, mutta niiden osalta datan laadussa on niin paljon ongelmia, että dataa ei toistaiseksi julkaista.

Laitteiden käyttöastetta mitataan erillisillä liikkeen tunnistavilla sensoreilla kerran minuutissa. Data siirtyy melkein reaaliajassa palveluntarjoajan järjestelmään, josta se noudetaan muutaman kerran tunnissa välivarastoon. Välivarastosta data aggregoidaan 10 minuutin jaksoihin CSV-tiedostoihin.

  • hietaniemi-all.csv sisältää kaiken datan (paitsi kuluvan vuorokauden datan)
  • hietaniemi-last-day.csv sisältää kuluvan vuorokauden datan

Data on tuotettu Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan liikuntapalveluiden IoT-käyttöastekokeilussa, jonka tavoitteena on antaa näkymä, missä laitteita käytetään, mitä laitteita käytetään ja kuinka paljon, jotta liikuntalaitehankintoja voidaan kohdentaa paremmin.

Data och resurser

Mer information

Administratör Forum Virium Helsinki Oy
Administratörens webbplats https://forumvirium.fi/
Källa Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Publicerad 08.03.2021
Uppdateringsfrekvens
Länkar med ytterligare information
  1. https://hkikanslialiikuntapaikat.z6.web.core.windows.net/ulkokuntosali/README.html
Grupper
Taggar
Områden
Tidsserien börjar 24.4.2020
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Helsingin ulkoliikuntapaikkojen laitteiden käyttöasteet. The maintainer of the dataset is Forum Virium Helsinki Oy and the original author is Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 21.06.2021 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus