Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Helsingin kaupungin ympäristötilinpito

Helsingin kaupungin ympäristötilinpito on osa kaupungin ympäristöraporttia. Siinä kuvataan kaupungin tuotot, kulut ja investoinnit ympäristön eri osa-alueilta. Ympäristötilinpitoon kuuluvat tuotot, kulut ja investoinnit on esitetty liitteessä, jota päivitetään vuosittain yhteistyössä Suomen kuuden suurimman kaupungin (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu) kesken. Ympäristötilinpito raportoidaan vuosittain kaupunginvaltuustolle osana ympäristöraporttia päätöksenteon tueksi. Ympäristöraportti ja sen tausta-aineistot löytyvät osoitteesta http://www.hel.fi/ymparistoraportti.

Ympäristökeskuksen kokoamaan ja toimittamaan ympäristötilinpitoon ovat tuottaneet tietoja kaikki kaupungin 29 virastoa ja kuusi liikelaitosta, joista vuoden alusta on yhtiöitetty Helsingin Energia (nyk. Helen Oy), Helsingin Satama ja osa Palmiasta (nyk. Helsingin kaupungin palvelut Oy).

Aineiston alaluokkien tarkemmat kuvaukset: http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/data/helsinki/ymparisto/ymparistotilinpito_liite.pdf

Tiedot päivitetään jatkossa raportoitavan vuoden tietojen osalta seuraavan vuoden toukokuussa. Tiedot alkavat vuodesta 2013.

Data och resurser

Mer information

Grupper
Geographical Coverage
Länkar med ytterligare information
  1. http://www.hel.fi/http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/data/helsinki/ymparisto/ymparistotilinpito_liite.pdf
Källa Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset
Administratör Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut
Administratörens webbplats http://www.hel.fi/ymparistoraportti
Publicerad 20.05.2015
Uppdaterad 05.06.2019
Uppdateringsfrekvens
Tidsserien börjar 2013
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Helsingin kaupungin ympäristötilinpito. The maintainer of the dataset is Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut and the original author is Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 19.06.2019 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Rating

(1)

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus