Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Helsingin kaupungin ympäristötilinpito

Helsingin kaupungin ympäristötilinpito on osa kaupungin ympäristöraporttia. Siinä kuvataan kaupungin tuotot, kulut ja investoinnit ympäristön eri osa-alueilta. Ympäristötilinpitoon kuuluvat tuotot, kulut ja investoinnit on esitetty liitteessä, jota päivitetään vuosittain yhteistyössä Suomen kuuden suurimman kaupungin (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu) kesken. Ympäristötilinpito raportoidaan vuosittain kaupunginvaltuustolle osana ympäristöraporttia päätöksenteon tueksi. Ympäristöraportti ja sen tausta-aineistot löytyvät osoitteesta http://www.hel.fi/ymparistoraportti

Ympäristökeskuksen kokoamaan ja toimittamaan ympäristötilinpitoon ovat tuottaneet tietoja kaikki kaupungin 29 virastoa ja kuusi liikelaitosta, joista vuoden alusta on yhtiöitetty Helsingin Energia (nyk. Helen Oy), Helsingin Satama ja osa Palmiasta (nyk. Helsingin kaupungin palvelut Oy).

Aineiston alaluokkien tarkemmat kuvaukset: http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/data/helsinki/ymparisto/ymparistotilinpito_liite.pdf

Tiedot päivitetään jatkossa raportoitavan vuoden tietojen osalta seuraavan vuoden toukokuussa. Tiedot alkavat vuodesta 2013.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Avainsanat
Alue
Lisätietolinkit
  1. http://www.hel.fi/http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/data/helsinki/ymparisto/ymparistotilinpito_liite.pdf
Ylläpitäjä Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut
Ylläpitäjän verkkosivusto http://www.hel.fi/ymparistoraportti
Julkaistu 20.05.2015
Päivitetty 12.06.2018
Päivitystiheys
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Helsingin kaupungin ympäristötilinpito. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 24.05.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(1)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus