Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Reitit for iPhone

Esimerkkejä muualta, Sovellukset

Pasi Kolkkala - Julkaistu 28.11.2017 - Päivitetty 13.12.2017

  1. 2017-11-28-104431.108038reititforiphone.jpg

Reitit etsii kätevimmän tavan kulkea julkisilla liikennevälineillä kohteeseen pääkaupunkiseudulla. Reitin kulkuvälineet, vaihtopaikat ja kävelymatkat näkee mutkattomasti. Osoitteet voi tallentaa suosikkilistaan, josta ne löytää nopeasti uudelleen. Reitit hakee pääkaupunkiseudulla myös pyöräily- ja kävelyreittejä, vaikkapa juuri asfalttipäällysteisillä pyöräteillä.

Reitit tunnistaa käyttäjän sijainnin GPS-signaalin avulla ja käyttää sitä automaattisesti reittihaun lähtöosoitteena. Kunkin reitin pysäkkilista myös seuraa bussimatkustajan lähintä pysäkkiä, ja sovellus osaa hälyttää oikean pysäkin lähestyessä.

Reitit sisältää palveluhakemiston, josta pääkaupunkiseudun palvelut löytyvät kätevästi lajiteltuna. Kartalla voi näyttää esimerkiksi kaikki ravintolat, hiekkarannat, kuntosalit tai avoimet WLAN-verkot samanaikaisesti. Kaikki paikat on tallennettu sovelluksen SQLite-tietokantaan, josta niiden haku onnistuu keveästi hakukentän avulla. Jatkossa palveluhakemistoon voidaan lisätä esimerkiksi Otto-automaattien, Alkojen ja muiden kauppojen sijainteja, sekä Omakaupunki-rajapinnasta löytyvät päivän tapahtumat.

Sovellus on poistunut sovelluskaupasta (11/2017).

Käytetyt datat

comments powered by Disqus