Vantaan kaupungin peruskoulujen oppilaaksiottoaluerajat

Vantaan kaupungin ylläpitämien peruskoulujen oppilaaksiottoalueiden rajaviivat sekä alueiden nimet ja tunnukset. Aineistossa on oppilaaksiottoalueet sekä suomen- että ruotsinkieliselle perusopetukselle. Suomenkielisten ja ruotsinkielisten peruskoulujen oppilaaksiottoaluerajat on esitetty erikseen.

Alueet mukailevat kaupunginosajakoa niiltä osin kuin se on mahdollista. Suomenkielisten peruskoulujen oppilaaksiottoalueet ovat useamman koulun yhdistelmäalueita. Ruotsinkielisten alakoulujen oppilaaksiottoalueet on nimetty koulun mukaan. Ruotsinkielisen yläkoulun oppilaaksiottoalue on koko Vantaa, eikä sen rajoja ole aineistossa erikseen esitetty. Lisäksi Vantaan kansainvälinen koulu ja painotettu opetus ovat ns. toissijaista oppilaaksiottoa, johon oppilaan kotiosoite ei vaikuta, joten niiden osalta oppilaaksiottoaluejakoa ei käytetä.

Aineiston koordinaatisto on:

  1. Esri Shape: ETRS-GK25 (EPSG:3879)
  2. KML: WGS 84 (WGS 1984, EPSG:4326)
  3. MapInfo: ETRS-GK25 (EPSG:3879)

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Vantaan kaupunki / Perusopetus
Ylläpitäjän verkkosivusto http://www.vantaa.fi/#Varhaiskasvatus ja koulutus
Lähde Vantaan kaupungin sivistysvirasto
Julkaistu 16.10.2015
Päivitystiheys
Kategoriat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Vantaan kaupungin peruskoulujen oppilaaksiottoaluerajat. Aineiston ylläpitäjä on Vantaan kaupunki / Perusopetus ja alkuperäinen tekijä Vantaan kaupungin sivistysvirasto. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 04.08.2021 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus