Helsinki Loves Developers: Energiarenessanssi Helsingissä

Helsinki haluaa olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä – käytännössä tämä edellyttää suurta muutosta energiankulutuksessa ja -lähteissä tulevina vuosina! Muutoksessa tarvitaan sopivaa dataa, jotta voimme ymmärtää kulutustapoja, tehdä muutoksia ja luoda uusia, kestäviä ratkaisuja. Helsingillä on paljon hyödyllistä dataa mm. rakennuksista ja energiankulutuksesta. Nämä avoimet datat ovat vapaasti myös sinun hyödynnettävissä hri.fi-palvelussa.

Helsinki Loves Developers 22.5.2019
Tervetuloa energia-aiheeseen Helsinki Loves Developers -tapaamiseen 22.5.2019!

Mutta minkälaista energia- ja ympäristödataa on tarjolla? Ja kuinka dataa voisi hyödyntää esimerkiksi data-analytiikassa ja kiinteistöyhtiöille tai päättäjille kohdennettujen digitaalisten palvelujen luomisessa? Helsinki kannustaa sinua luomaan ratkaisuja ja ottamaan hyödyn irti avoimesta datasta! Tervetuloa ke 22.5.2019 klo 15-18 Helsinki Loves Developers -tilaisuuteen oppimaan, verkostoitumaan, osallistumaan ja luomaan yhdessä energianmuutosta edistäviä ratkaisuja!

Tilaisuus järjestetään Helsingin kaupungintalon ala-aulassa (Pohjoisesplanadi 11-13). Lisätietoja Facebookissa ja MeetUpissa. Tapahtumaan voi myös ilmoittautua joko Facebookin tai MeetUpin kautta.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuus järjestetään englanniksi, mutta tarpeen mukaan esittelyjä ja keskustelua voidaan käydä myös suomeksi.

Esitykset ovat katsottavissa myös suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.