Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Vantaan väestö sisältää tärkeimmät koko kaupunkia ja sen osa-alueita koskevat väestötiedot. Tietoja on muun muassa väestön ikä- ja sukupuolirakenteesta, äidinkielestä, perheistä, asuntokunnista, muuttoliikkeestä ja ulkomaan kansalaisista. Uudenmaankuntia koskeva aluevertailuosio on mukana vuodenvaihteesta 2013/2014 lähtien.

Alueista, joilla asuu alle sata henkilöä, perhettä tai asuntokuntaa, ei ole tietosuojasyistä julkaistu muita tietoja kuin väestön kokonaismäärä. Nämä kohdat on tauluissa merkitty kahdella pisteellä (..). Samoin on menetelty joissain arkaluontoisissa tiedoissa: jos havaintoja on liian vähän, on kohdat joko merkattu kahdella pisteellä tai yhdistetty muihin luokkiin.

Yksittäinen Excel-tiedosto koostuu vuosiaineistosta, jonka sisältö hieman vaihtelee eri vuosina. Excelissä jokainen tilasto on omalla välilehdellä. Uusin Vantaan väestö -julkaisu pdf-muodossa löytyy lisätietolinkistä.

Data och resurser

Mer information

Grupper
Geographical Coverage
Länkar med ytterligare information
  1. https://www.vantaa.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/vantaa/embeds/vantaawwwstructure/146645_Vantaan_vaesto_2018-2019.pdf
Källa Tilastokeskus
Administratör Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö
Administratörens webbplats http://www.vantaa.fi/tilastot
Publicerad 20.06.2013
Uppdaterad 20.09.2019
Uppdateringsfrekvens
Tidsserien börjar 2009
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Vantaan väestö. The maintainer of the dataset is Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö and the original author is Tilastokeskus. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 13.11.2019 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Rating

(1)

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus