Fotografier, konstverk och föremål ur Vanda stadmuseums samlingar

Vantaan kaupunginmuseo on avannut valokuva-, esine- ja arkistoaineistojaan sekä tietojaan kulttuuriympäristökohteista avoimesti lisensoituna Finna-palvelun kautta.

Finnasta löytyy Vantaan historian eri kerrostumia: arkeologiset kaivauskuvat johdattavat pitkälle historiaan ja ilmakuvat puolestaan näyttävät kaupungin muutosta ylhäältä käsin. Väliin mahtuu Håkansbölen kartanon esineitä ja kuvia, Leonardo da Vilhun aarteita, Tikkurilan Silkkitehtaan arkea ja tuotteita, katukuvasta kadonneita rakennuksia sekä paljon muuta.

Vantaan kaupunginmuseon Finna-palvelussa julkaistuja kuvia voi käyttää vapaasti, myös kaupallisessa käytössä. Mainoskäyttöön tarvitaan kuvissa olevien henkilöiden lupa. Kuvan yhteydessä on mainittava Vantaan kaupunginmuseo ja kuvaaja (jos tiedossa). Palvelussa näytettävät valokuvat ovat painokelpoisia korkearesoluutiokuvia.

Aineistoja lisätään ja palvelua kehitetään jatkuvasti.

Data och resurser

Mer information

Administratör Vantaan kaupunkikulttuurin toimiala / Kulttuuri
Administratörens webbplats https://sivistysvantaa.fi/vantaankaupunginmuseo/
Publicerad 15.02.2021
Länkar med ytterligare information
  1. https://vantaankaupunginmuseo.finna.fi/
Grupper
Områden
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Fotografier, konstverk och föremål ur Vanda stadmuseums samlingar. The maintainer of the dataset is Vantaan kaupunkikulttuurin toimiala / Kulttuuri. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 25.09.2021 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus