Vantaan kaupungin tilastollista vuosikirjaa on julkaistu kaupungiksi tulovuodesta 1974 lähtien. Vuosikirja on luonteeltaan kokoomateos, jossa pyritään mahdollisimman kattavasti kuvaamaan Vantaata ja vantaalaisia tilastoin. Julkaisu on kokonaan kaksikielinen ja jokaisen tilastotaulukon lopussa on lähdeviite.

Vuosikirjassa on tilastoja seuraavista aiheista: alue ja ympäristö, väestö, väestönmuutokset, asuminen ja rakentaminen, elinkeinot ja työmarkkinat, taloudelliset olot, sosiaali- ja terveydenhuolto, koulutus, kulttuuri ja vapaa-aika, kadut, energia- ja vesihuolto, kunnallistalous ja kaupungin henkilöstö, liikenne, yleinen turvallisuus sekä vaalit.

Eri vuosien vuosikirjat ovat erillisinä Excel-taulukkopaketteina, paitsi vuodet 2012-2015, jotka ovat samassa. Eri vuosien yksittäisiä taulukkoja on jouduttu päivittämään julkaisun jälkeen ja joidenkin taulukoiden tiedot saattavat puuttua kokonaan (esimerkiksi vuoden 2018 vuosikirjasta puuttuu luvun 9 taulukot).

Tätä aineistoa ei enää päivitetä.

Data och resurser

Mer information

Förvaltare Vantaan kaupunki / Strategia- ja tutkimusyksikkö
Administratörens webbplats https://www.vantaa.fi/tilastot
Publicerad 27.01.2009
Uppdaterad 06.04.2020
Uppdateringsfrekvens
Kategorier
Områden
Tidsserien börjar 2010
Tidsserien slutar 2018
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Vantaan kaupungin tilastollinen vuosikirja. The maintainer of the dataset is Vantaan kaupunki / Strategia- ja tutkimusyksikkö. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 26.05.2024 under the license Creative Commons Attribution 4.0.
comments powered by Disqus