Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Excel-tiedosto sisältää Vantaa alueittain -julkaisun tilastotaulukot, jotka päivitetään vuosittain.

Vantaa alueittain -julkaisuun on tiiviissä muodossa koottu aikasarjoja tärkeimmistä Vantaan osa-alueita kuvaavista ilmiöistä, kuten väestöstä, asumisesta ja työmarkkinoista. Excel-tiedostossa aikasarjat ovat pidempiä kuin painetussa versiossa, pisimmät aikasarjat alkavat vuodesta 1970.

Vantaalla on 7 suuraluetta ja 61 kaupunginosaa. Jokaisen alueen tiedot ovat omalla välilehdellä. Aluejako, kuten myös määritelmät ja lähteet, on selitetty Excelin kahdella ensimmäisellä välilehdellä. Tietosuojasyistä tiedostossa ei ole neljää kaupunginosaa (Viinikkala, Lentokenttä, Länsisalmi ja Ojanko), joissa asuu alle 100 asukasta.

Vantaa alueittain on tehty helpottamaan tiedonsaantia ja se on tarkoitettu kaikille Vantaasta ja sen alueista kiinnostuneille. Julkaisussa tilastotietoja täydentävät kuvaukset alueiden palveluista, luonnosta, historiasta, nykyisyydestä ja tulevaisuuden kehitysnäkymistä.

Data och resurser

Mer information

Grupper
Geographical Coverage
Administratör Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö
Administratörens webbplats http://www.vantaa.fi/tilastot
Publicerad 03.10.2013
Uppdaterad 20.09.2019
Uppdateringsfrekvens
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Vantaa alueittain. The maintainer of the dataset is Vantaan kaupungin tietopalveluyksikkö. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 15.10.2019 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Rating

(1)

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus