Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) lipunmyyntirajapinta

HSL OpenMaaS on kaikille avoin myyntirajapinta Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) mobiililippujen hankkimisen. Tavoitteena on, että kaikki HSL:n mobiililipputuotteet olisivat saatavilla tämän API:n kautta. OpenMaaS-rajapintaan kehitetään jatkuvasti uusia teknisiä ominaisuuksia, lipputyyppejä ja maksutapoja.

OpenMaaS-operaattori voi integroitua HSL OpenMaaS API:in ja luoda alustan, jonka kautta voi tarjota HSL:n mobiililippuja omille asiakkailleen. Portaalissa voi luoda tunnuksen ja kirjautua organisaation API-avainten ja maksutapatietojen hallintaan. API tarjoaa toiminnot lipputyyppien, matkustajatyyppien sekä voimassaoloalueiden hakemiseen sekä lippujen ostamiseen. Ostettujen lippujen näyttämiseen on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Integroida HSL:n asiakaskirjasto sovelluksen sisälle.
  2. Linkittää HSL:n erilliseen apusovellukseen, joka on saatavilla Google Playstä ja Applen App Storesta.

Data och resurser

Mer information

Förvaltare Helsingin seudun liikenne HSL
Administratörens webbplats http://dev.hsl.fi/
Publicerad 26.11.2018
Uppdateringsfrekvens
Länkar med ytterligare information
  1. https://www.hsl.fi/avoindata
  2. https://sales-api.hsl.fi
  3. https://sales-api.hsl.fi/info
Kategorier
Datainsamlingar
Områden
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) lipunmyyntirajapinta. The maintainer of the dataset is Helsingin seudun liikenne HSL. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 02.03.2024 under the license Creative Commons Attribution 4.0.
comments powered by Disqus