Helsingin seudun liikenteen (HSL) liityntäpysäköintipaikat

Helsingin seudun liikenteen (HSL) liityntäpysäköintipalvelu tarjoaa tietoja pääkaupunkiseudun liityntäpystäköintipaikoista. Palvelu sisältää tiedot mm. liityntäpysäköintipaikkojen sijainneista, aukioloajoista, kapasiteeteista, hinnoittelusta sekä pysäköintipaikkoja ylläpitävistä tahoista yhteystietoineen.

Rajapinnan tarkempi kuvaus: https://p.hsl.fi/docs/

Liityntäpysäköintipalvelun aineistot ovat saatavissa ArcGis-palvelussa myös erillisinä aineistopaketteina (CSV-, SHP-, KML-, GeoJSON- tai GeoService-muodossa):

Liityntäpysäköintialue on joukko liityntäpysäköintipaikkoja, jotka ovat esim. jonkin aseman yhteydessä. Kannelmäki on esimerkki liityntäpysäköintialueesta. Liityntäpysäköintialueeseen kuuluu siis yleensä aina useita liityntäpysäköintipaikkoja.

Liityntäpysäköintipaikka on yksittäinen parkkialue, joka voi olla joko auto- tai pyöräpysäköintiin tarkoitettu. Yksittäinen liityntäpysäköintipaikka on aina käytännössä kytketty johonkin liityntäpysäköintialueeseen.

Data och resurser

Mer information

Förvaltare Helsingin seudun liikenne HSL
Administratörens webbplats https://p.hsl.fi/
Publicerad 21.03.2016
Uppdaterad 19.02.2021
Länkar med ytterligare information
  1. https://github.com/HSLdevcom/parkandrideAPI
  2. https://p.hsl.fi/docs/
Kategorier
Datainsamlingar
Taggar
Områden
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Helsingin seudun liikenteen (HSL) liityntäpysäköintipaikat. The maintainer of the dataset is Helsingin seudun liikenne HSL. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 26.05.2024 under the license Creative Commons Attribution 4.0.
comments powered by Disqus