Ruutukohtaista summatietoa työpaikkojen (henkilötyövuosia) ja toimipaikkojen määrästä Helsingin seudulla. Sisältää tietoa myös suurimmista toimialoista ja henkilöstömääristä.

Tiedot on laskettu HSY:n yritys- ja toimipaikka-aineistosta 250m * 250m ruutuihin. Aineistosta on poistettu tietosuojasyistä yksittäisiä yrityksiä/toimipaikkoja koskeva tiedot, sekä ilmoitettu arvolla -1 ruudut, joiden henkilöstömäärä on 3 tai alle. Lähtöaineistossa sijainnittomat kohteet on sijoitettu työpaikkaruudukossa kunnittain luokiteltuna merelle. Huom. Aineisto sisältää vain yritysten ja voittoa tavoittelemattomien yhteisöjen työpaikat, ei julkisen sektorin työ- tai toimipaikkoja.

Lähtötiedot päivittyvät takautuvasti kahden vuoden viiveellä, joten ajantasaisempaa tietoa ei voida tarjota. HSY:n yritys- ja toimipaikka-aineistojen alkuperäislähde on Tilastokeskuksen yritysrekisteri.

​Toimialaluokituksen koodit ja muut tarkemmat aineistoa koskevat tiedot löydät tietokuvauksesta.

Aineisto on katsottavissa ja ladattavissa myös HSY:n avoimessa karttapalvelussa.

Data och resurser

Mer information

Administratör Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY
Administratörens webbplats https://www.hsy.fi/avoindata
Källa Tilastokeskus
Publicerad 10.03.2020
Uppdaterad 21.01.2021
Uppdateringsfrekvens
Länkar med ytterligare information
  1. https://www.hsy.fi/ilmanlaatu-ja-ilmasto/tyopaikat-helsingin-seudulla/
Grupper
Datainsamlingar
Taggar
Områden
Tidsserien börjar 2016
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Helsingin seudun työpaikkaruudukko. The maintainer of the dataset is Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY and the original author is Tilastokeskus. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 28.01.2021 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus