Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta

Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta (Respa API) on resurssien kuvaamiseen sekä niiden varaamiseen soveltuva rajapinta, jota voidaan hyödyntää varauspalvelun rakentamiseen. Respa-rajapintaa hyödynnetään Varaamo-palvelussa, joka mahdollistaa tilojen varaamisen kahdesta eri virastosta, kaupunginkirjastosta ja Ison Omenan palvelutorista.

Respa-rajapinta on ensimmäinen prototyyppi Helsingin kaupungin omasta varausrajapinnasta ja on sellaisenaan kokeilukäytössä myös Espoossa. Tällä hetkellä rajapinta mahdollistaa resurssien haun ja filtteröinnin resurssin tyypin, lokaation ja varaustilanteen mukaan. Varausten tekemiseen ja hallinnointiin tarjotaan OAuth2-autentikointi asiakkaille ja henkilökunnalle, jotka haluavat varauksia tehdä Varaamo-palvelun välityksellä.

Data och resurser

Mer information

Grupper
Datainsamlingar
Geographical Coverage
Länkar med ytterligare information
  1. http://varaamo.espoo.fi/
Källa Espoon kaupunki
Administratör Helsingin kaupunginkanslia
Administratörens webbplats http://dev.hel.fi
Publicerad 20.09.2017
Uppdateringsfrekvens
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta. The maintainer of the dataset is Helsingin kaupunginkanslia and the original author is Espoon kaupunki. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 11.11.2019 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Rating

(1)

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus