Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta

Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta (Respa API) on resurssien kuvaamiseen sekä niiden varaamiseen soveltuva rajapinta, jota voidaan hyödyntää varauspalvelun rakentamiseen. Respa-rajapintaa hyödynnetään Varaamo-palvelussa, joka mahdollistaa tilojen varaamisen kahdesta eri virastosta, kaupunginkirjastosta ja Ison Omenan palvelutorista.

Respa-rajapinta on ensimmäinen prototyyppi Helsingin kaupungin omasta varausrajapinnasta ja on sellaisenaan kokeilukäytössä myös Espoossa. Tällä hetkellä rajapinta mahdollistaa resurssien haun ja filtteröinnin resurssin tyypin, lokaation ja varaustilanteen mukaan. Varausten tekemiseen ja hallinnointiin tarjotaan OAuth2-autentikointi asiakkaille ja henkilökunnalle, jotka haluavat varauksia tehdä Varaamo-palvelun välityksellä.

Data och resurser

Mer information

Administratör Helsingin kaupunginkanslia
Administratörens webbplats http://dev.hel.fi
Källa Espoon kaupunki
Publicerad 20.09.2017
Uppdateringsfrekvens
Länkar med ytterligare information
  1. http://varaamo.espoo.fi/
Grupper
Datainsamlingar
Områden
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta. The maintainer of the dataset is Helsingin kaupunginkanslia and the original author is Espoon kaupunki. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 07.12.2021 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus