Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Kauniaisten kaupungin palvelujen, aineiden, tarvikkeiden ja tavaroiden ostot, maksetut vuokrat, muut kulut ja käyttöomaisuushankinnat vuosilta 2014–2018. Tiedot on poimittu ostolaskujen sähköisestä käsittelyjärjestelmästä laskurivitasolla ja aineistoa on täydennetty organisaation toimialan, tulosalueen ja tulosyksiköiden nimitiedoilla. Yksittäiset laskurivitasot esitetään yleensä ilman arvonlisäveroa. Aineisto ei sisällä ostoja yksityishenkilöiltä eikä yksityishenkilöille maksettuja avustuksia.

Tietoja on luokiteltu aineiston käytön helpottamiseksi. Luokittelujen avulla aineistosta voi tarkastella ostoja esimerkiksi toimialoittain, toimittajittain tai tilitasoittain. Suodattamalla tietoja voidaan vertailla ostojen toteutumia erilaisten tietojen perusteella. Kaikkiin avattuihin ostolaskutietoihin on lisätty tieto laskun päivämäärästä.

Aineisto päivitetään vuosittain aina tilinpäätöksen valmistumisen jälkeen.

Data och resurser

Mer information

Administratör Kauniaisten kaupungin rahatoimisto
Administratörens webbplats http://www.kauniainen.fi
Publicerad 04.12.2015
Uppdaterad 10.09.2019
Uppdateringsfrekvens
Länkar med ytterligare information
  1. https://www.kauniainen.fi/kaupunki_ja_paatoksenteko/tietoa_kaupungista/avoin_data
Grupper
Taggar
Områden
Tidsserien börjar 2014
Tidsseriens korrekthet
Licens Creative Commons Attribution 4.0
How to reference Källa: Grankulla stads inköpsfakturor. The maintainer of the dataset is Kauniaisten kaupungin rahatoimisto. The dataset has been downloaded from Helsinki Region Infoshare service on 04.06.2020 under the license Creative Commons Attribution 4.0.

Licens

Creative Commons Erkännande 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus