Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Helsingin kaupungin ympäristötilinpito

Helsingin kaupungin ympäristötilinpito on osa kaupungin ympäristöraporttia. Siinä kuvataan kaupungin tuotot, kulut ja investoinnit ympäristön eri osa-alueilta. Ympäristötilinpitoon kuuluvat tuotot, kulut ja investoinnit on esitetty liitteessä, jota päivitetään vuosittain yhteistyössä Suomen kuuden suurimman kaupungin (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu) kesken. Ympäristötilinpito raportoidaan vuosittain kaupunginvaltuustolle osana ympäristöraporttia päätöksenteon tueksi. Ympäristöraportti ja sen tausta-aineistot löytyvät osoitteesta http://www.hel.fi/ymparistoraportti. Kaupunkiympäristön toimialan ilmasto- ja ympäristöasioiden hallinnan tiimin kokoamaan ympäristötilinpitoon ovat tuottaneet tietoja kaikki kaupungin neljä toimialaa, viisi liikelaitosta, kaupunginkanslia ja tarkastusvirasto.

Aineiston alaluokkien tarkemmat kuvaukset: http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/data/helsinki/ymparisto/ymparistotilinpito_liite.pdf Tiedot päivitetään jatkossa raportoitavan vuoden tietojen osalta seuraavan vuoden toukokuussa. Tiedot alkavat vuodesta 2013.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Avainsanat
Alue
Lisätietolinkit
  1. http://www.hel.fi/http://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/data/helsinki/ymparisto/ymparistotilinpito_liite.pdf
Lähde Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset
Ylläpitäjä Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut
Ylläpitäjän verkkosivusto http://www.hel.fi/ymparistoraportti
Julkaistu 20.05.2015
Päivitetty 05.06.2019
Päivitystiheys
Aikasarja alkaa 2013
Aikasarjan tarkkuus
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Helsingin kaupungin ympäristötilinpito. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunkiympäristön toimiala / Ympäristöpalvelut ja alkuperäinen tekijä Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 19.09.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(1)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus