Vantaan kaupunginmuseo on avannut valokuva-, esine- ja arkistoaineistojaan sekä tietojaan kulttuuriympäristökohteista avoimesti lisensoituna Finna-palvelun kautta.

Finnasta löytyy Vantaan historian eri kerrostumia: arkeologiset kaivauskuvat johdattavat pitkälle historiaan ja ilmakuvat puolestaan näyttävät kaupungin muutosta ylhäältä käsin. Väliin mahtuu Håkansbölen kartanon esineitä ja kuvia, Leonardo da Vilhun aarteita, Tikkurilan Silkkitehtaan arkea ja tuotteita, katukuvasta kadonneita rakennuksia sekä paljon muuta.

Vantaan kaupunginmuseon Finna-palvelussa julkaistuja kuvia voi käyttää vapaasti, myös kaupallisessa käytössä. Mainoskäyttöön tarvitaan kuvissa olevien henkilöiden lupa. Kuvan yhteydessä on mainittava Vantaan kaupunginmuseo ja kuvaaja (jos tiedossa). Palvelussa näytettävät valokuvat ovat painokelpoisia korkearesoluutiokuvia.

Aineistoja lisätään ja palvelua kehitetään jatkuvasti.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Vantaan kaupunkikulttuurin toimiala / Kulttuuri
Ylläpitäjän verkkosivusto https://www.vantaa.fi/fi/palveluhakemisto/palvelu/kaupunginmuseo#tab-introduction
Julkaistu 15.02.2021
Lisätietoja
  1. https://vantaankaupunginmuseo.finna.fi/
Kategoriat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Vantaan kaupunginmuseon aineistot. Aineiston ylläpitäjä on Vantaan kaupunkikulttuurin toimiala / Kulttuuri. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 05.06.2023 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus