Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta

Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta (Respa API) on resurssien kuvaamiseen sekä niiden varaamiseen soveltuva rajapinta, jota voidaan hyödyntää varauspalvelun rakentamiseen. Respa-rajapintaa hyödynnetään Varaamo-palvelussa, joka mahdollistaa tilojen varaamisen kahdesta eri virastosta, kaupunginkirjastosta ja Ison Omenan palvelutorista.

Respa-rajapinta on ensimmäinen prototyyppi Helsingin kaupungin omasta varausrajapinnasta ja on sellaisenaan kokeilukäytössä myös Espoossa. Tällä hetkellä rajapinta mahdollistaa resurssien haun ja filtteröinnin resurssin tyypin, lokaation ja varaustilanteen mukaan. Varausten tekemiseen ja hallinnointiin tarjotaan OAuth2-autentikointi asiakkaille ja henkilökunnalle, jotka haluavat varauksia tehdä Varaamo-palvelun välityksellä.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alue
Lisätietolinkit
  1. http://varaamo.espoo.fi/
Lähde Espoon kaupunki
Ylläpitäjä Helsingin kaupunginkanslia
Ylläpitäjän verkkosivusto http://dev.hel.fi
Julkaistu 20.09.2017
Päivitystiheys
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Espoon kaupungin resurssienvarausrajapinta. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunginkanslia ja alkuperäinen tekijä Espoon kaupunki. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 14.11.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(1)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus