Vastaa vuoden 2024 HRI:n käyttäjäkyselyyn

Hyödynnätkö pääkaupunkiseudun avointa dataa työssäsi tai vapaa-ajalla? Tai hyödyntäisitkö dataa, jos sitä olisi saatavilla tiettyyn teemaan liittyen tai tietyssä formaatissa? Nyt on tilaisuutesi antaa palautetta ja osallistua samalla HRI-sateenvarjojen arvontaan!

Vastaa kyselyyn 29.2.2024 mennessä:
Kyselylomakkeeseen >>

Olemme HRI:ssä tehneet tämän vuosikymmenen ajan käyttäjillemme kyselyä, jolla pyritään selvittämään, mihin kaikkeen HRI:sta löytyvää avointa dataa on hyödynnetty ja miten dataa voisi jatkossa hyödyntää entistä helpommin. Vastauksista saatu palaute on ollut arvokasta, joten kaipaamme mielipidettäsi myös tänä vuonna.

Kysely HRI:ssa julkaistujen avoimien datojen hyödyntämisestä on vastattavissa 29.2.2024 asti. Vastaaminen vie arviolta enintään viisi minuuttia.

Valokuva HRI-sateenvarjosta.
Käyttäjäkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan HRI-sateenvarjoja.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan upeita HRI-sateenvarjoja, joissa on niin ikään hyödynnetty avointa dataa, pääkaupunkiseudun ilmakuvaa. Arvonnan suorittamista varten vastaajilta kerätään sähköpostiosoitteet, mutta kyselyyn voi vastata myös anonyymisti osallistumatta arvontaan. Kyselyn yhteenveto julkaistaan hri.fi:ssa kevään 2024 aikana.

Kyselyn anonymisoidut vastaukset julkaistaan myös avoimena datana hri.fi:ssä.

Mahdolliset kyselyyn liittyvät tiedustelut voi esittää tämän artikkelin kommenttiosiossa tai sähköpostitse HRI-palvelulle (hri[at]hel.fi).