Avoin rajapinta infofinland.fi-palvelun tekstisisältöihin. InfoFinland-palvelussa on tietoa Suomeen muuttajille 12 kielellä (suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, ranska, somali, espanja, turkki, kiina, persia, arabia). InfoFinlandin kieliversiot ovat keskenään identtisiä.

Koko Suomea koskevan tiedon lisäksi InfoFinlandissa on kuntakohtaista tietoa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten sekä 11 muun kunnan palveluista.

Rajapinnan kautta sisällöt on saatavilla HTML- ja JSON-muodossa.

InfoFinland on monikielinen verkkosivusto, joka kokoaa yhteen tärkeää tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle. Sivusto palvelee myös viranomaisia monikielisessä tiedotuksessa.

InfoFinlandista käyttäjä löytää luotettavaa, omakielistä tietoa Suomeen muutosta, työstä, opiskelusta, asumisesta, koulutuksesta, terveydestä, perheestä, ongelmatilanteista ja vapaa-ajasta.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Helsingin kaupunginkanslia, tietotekniikka- ja viestintäosasto
Ylläpitäjän verkkosivusto http://www.infofinland.fi
Julkaistu 09.02.2017
Päivitystiheys
Lisätietoja
  1. http://www.hri.fi/fi/ajankohtaista/tietoa-suomesta-avoimen-rajapinnan-kautta-monella-kielella/
  2. http://www.hri.fi/fi/ajankohtaista/avointa-tietoa-suomesta-monilla-kielilla/
  3. https://dev.hel.fi/apis/infopankki/
Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Tietoa Suomesta monella eri kielellä. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunginkanslia, tietotekniikka- ja viestintäosasto. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 13.05.2021 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus