Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Helsingin kaupungin resurssienvarausrajapinta

Helsingin kaupungin resurssienvarausrajapinta (Respa API) on resurssien kuvaamiseen sekä niiden varaamiseen soveltuva rajapinta, jota voidaan hyödyntää varauspalvelun rakentamiseen. Respa-rajapintaa hyödynnetään Varaamo-palvelussa, joka mahdollistaa tilojen varaamisen kolmesta eri virastosta. Järjestelmässä on varattavissa myös Espoon kaupungin kirjaston ja Ison Omenan palvelutorin tiloja.

Respa-rajapinta on ensimmäinen prototyyppi Helsingin kaupungin omasta varausrajapinnasta. Tällä hetkellä rajapinta mahdollistaa resurssien haun ja filtteröinnin resurssin tyypin, lokaation ja varaustilanteen mukaan. Varausten tekemiseen ja hallinnointiin tarjotaan OAuth2-autentikointi asiakkaille ja henkilökunnalle, jotka haluavat varauksia tehdä Varaamo-palvelun välityksellä.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alue
Lisätietolinkit
  1. https://dev.hel.fi/apis/respa/
  2. https://api.hel.fi/respa/v1/
  3. http://www.hri.fi/en/news/available-public-spaces-integrate-them-into-your-service/
Lähde Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / Kaupunginkirjasto ja Nuorison palvelukokonaisuus sekä Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Varhaiskasvatus
Ylläpitäjä Helsingin kaupunginkanslia
Ylläpitäjän verkkosivusto http://dev.hel.fi
Julkaistu 01.12.2016
Päivitystiheys
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Helsingin kaupungin resurssienvarausrajapinta. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin kaupunginkanslia ja alkuperäinen tekijä Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / Kaupunginkirjasto ja Nuorison palvelukokonaisuus sekä Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Varhaiskasvatus. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 17.11.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(3)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus