Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

HSL:n liityntäpysäköintipalvelu tarjoaa tietoja pääkaupunkiseudun liityntäpystäköintipaikoista. Palvelu sisältää tiedot mm. liityntäpysäköintipaikkojen sijainneista, aukioloajoista, kapasiteeteista, hinnoittelusta sekä pysäköintipaikkoja ylläpitävistä tahoista yhteystietoineen.

Rajapinnan tarkempi kuvaus: https://p.hsl.fi/docs/

Liityntäpysäköintipalvelun aineistot ovat saatavissa ArcGis-palvelussa myös erillisinä aineistopaketteina (CSV-, SHP-, KML-, GeoJSON- tai GeoService-muodossa):

  • HSL:n liityntäpysäköintialueet
  • HSL:n autoliityntäpysäköinti
  • HSL:n pyöräliityntäpysäköinti

Liityntäpysäköintialue on joukko liityntäpysäköintipaikkoja, jotka ovat esim. jonkin aseman yhteydessä. Kannelmäki on esimerkki liityntäpysäköintialueesta. Liityntäpysäköintialueeseen kuuluu siis yleensä aina useita liityntäpysäköintipaikkoja.

Liityntäpysäköintipaikka on yksittäinen parkkialue, joka voi olla joko auto- tai pyöräpysäköintiin tarkoitettu. Yksittäinen liityntäpysäköintipaikka on aina käytännössä kytketty johonkin liityntäpysäköintialueeseen.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alue
Lisätietolinkit
  1. https://github.com/HSLdevcom/parkandrideAPI
  2. https://p.hsl.fi/docs/
Ylläpitäjä Helsingin seudun liikenne HSL
Ylläpitäjän verkkosivusto https://p.hsl.fi/
Julkaistu 21.03.2016
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: HSL:n liityntäpysäköintipaikat. Aineiston ylläpitäjä on Helsingin seudun liikenne HSL. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 17.06.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(2)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus