Helsinki Loves Developers: Palvelukiinteistöjen energiankulutusdataa avoimena datana

Tiesitkö, että Helsingin kaupungilla on reaaliaikaista tietoa kaupungin satojen palvelukiinteistöjen energiankulutuksesta? Tiedon keruusta vastaa kaupungin moderni kiinteistöjen energiatietojen ja olosuhteiden hallintajärjestelmä Nuuka. Nuuka kerää samalle data-alustalle kiinteistöihin liittyvää tietoa esimerkiksi energiankulutuksesta ja sisäilman laadusta. Tieto mahdollistaa kiinteistöjen käytön optimoinnin energiatehokkuuden näkökulmasta vaarantamatta laadukkaita sisäolosuhteita. Tämä on keskeistä kaupungin kunnianhimoisten hiilineutraalisuustavoitteiden saavuttamisessa.

Nyt Nuukan sisältämää kiinteistöjen energiankulutukseen liittyvää dataa ollaan avaamassa myös avoimena datana!

Koululaisia seisomassa koulun pihalla välitunnilla talvella.
Tervetuloa Helsinki Loves Developers -tilaisuuteen tutustumaan tarkemmin Helsingin palvelukiinteistöjen erngiankulutuksesta jaettavaan avoimeen dataan!

Tervetuloa torstaina 27.2.20 klo 15-18 Helsinki Loves Developers -tilaisuuteen tutustumaan tarkemmin palvelukiinteistöjen energiankulutuksesta jaettavaan avoimeen dataan ja ideoimaan datan hyödyntämismahdollisuuksia. Tilaisuus järjestetään Helsingin kaupungintalon Tapahtumatorilla (Pohjoisesplanadi 11-13) ja on kaikille avoin ja maksuton.

Tilaisuus järjestetään suomeksi. Ilmoittaudu mukaan Facebookissa tai Meetupissa.

Ohjelma

15.00 Tervetuloa!
15.05 Helsingin kiinteistöjen energiatehokkuus, Veera Sevander, Helsingin kaupunkiympäristö
15.20 Nuuka-järjestelmä ja sen avoin rajapinta, Ilkka Saarnilehto, Nuuka Solutions
16.15 Tauko
16.30 Nuuka-datan hyödyntämisesimerkkejä
17.00 Työpaja
17.50 Yhteenveto ja tilaisuuden päättäminen