Helsinki Espoo Site logo Vantaa Kauniainen
Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Espoon kaupungin julkaisujärjestelmään toteutetun avoimen rest-rajapinnan kautta voi hakea Espoo.fi-sivustolta uutisia, tapahtumia, hankkeita, sähköisiä palveluita, kuulutuksia ja perussisältödokumentteja.

Rajapinta noudattaa oData-määritystä. Dataa voi hakea espoo.fi-sivuilta joko koko sivustosta, tietystä navigointitasosta tai jollain sivuston luokittelulla. Rajapinta kattaa kaikki kolme espoo.fi-sivuston kieliversiota (suomi, ruotsi, englanti). Hakua voidaan rajoittaa sisältötyypillä. Hakuparametrit on kuvattu tarkemmin pdf-tiedostossa.

Rajapintojen antama data on oletuksena Atom-formatoitua xml:ää. Datan saa ulos myös JSON- (parametrilla $format=json) ja JSONP-muodoissa (parametrilla $callback=funktionnimi). Aineiston merkistö on utf-8.

Rajapinta palauttaa sisältöjen perustiedot. Kaikille erityyppisille sisällöille palautetaan aina samat tiedot. Tapahtumalle löytyy kuitenkin arvot tietoihin EventStartDate ja EventEndDate, jotka muilla sisältötyypeillä ovat aina tyhjät.

Data ja resurssit

Lisätiedot

Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alue
Lisätietolinkit
  1. http://www.espoo.fi/download/noname/%7B8746234F-923A-47DF-839A-4423C20CB288%7D/45317
Ylläpitäjä Espoon konserniesikunnan viestintä
Ylläpitäjän verkkosivusto http://www.espoo.fi/fi-FI/Asioi_verkossa/Muut_palvelut/Espoofisivuston_avoimet_rajapinnat
Julkaistu 13.03.2014
Päivitystiheys
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Espoo.fi-verkkopalvelun avoin rajapinta. Aineiston ylläpitäjä on Espoon konserniesikunnan viestintä. Aineisto on ladattu Helsinki Region Infoshare -palvelusta 27.06.2019 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

Käyttäjäarvio

(1)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus